Aproape totul

Despre Lucian Ştefan

Jumătate din inima mea este aici: Trupa CALEnDAR

Dar nevoia de a compune cântece folk și de a avea și o carieră solo în paralel cu bogata activitate din trupa CALEnDAR are legătură tot cu cântecul de munte. De fapt cu evadarea din el. Simțind că pot și altceva, deși iubesc cântecul de munte la nebunie, și pentru că ideile se transformau în cântece pe care nu puteam nicicum sa le "urc" în înălțimea nișei de munte, am început să susțin concerte solo și să adun material pentru un album integral pe muzica și versurile mele.

Despre ce înseamnă a scrie poezie


Un volum de poezie clasică. Adică poezie cu ritm, cu rimă, cu măsură. Dacă poezia nu este emoție în stare pură și autorul nu a simțit-o, trăit-o și cântărit-o prin toată ființa lui, din cuvintele așternute rămâne doar o potrivire de cuvinte care cel mult sună bine.


"Lucian, dacă din tot ce ai scris și vei mai scrie, măcar o singură poezie intră în mentalul colectiv, atunci ți-ai făcut cu prisosință treaba" îmi spunea doamna Ileana Vulpescu.


Despre cântec scriu mai mult și mai multe pe trupacalendar.ro, iar în ceea ce privește proiectele muzicale si literare personale, puteti afla mai multe aici: